ВІТАЮ НА БЛОЗІ! Любити дітей – по-материнськи, Виховувати – по-сухомлинськи, Працювати – з креативом, Відпочивати – з позитивом!

неділю, 15 січня 2017 р.

РУБРИКА * МУДРИЙ ПОРАДНИК - БІБЛІОТЕКА*



В рамках бібліотечного проекту Книжкова галактика", яким опікується бібліотекар Куликівського ПАЛ, стартує книжковий міні проект "У чарівний світ розкритої книги всім доступний вхід". В рамках міні проекту викладачі, майстри виробничого навчання, вихователі нашого навчального закладу будуть ділитися думками про прочитане та рекомендувати улюблені книги своїм учням та вихованцям.



Першою наш міні проект "У чарівний світ розкритої книги всім доступний вхід" відкриває Галина Михайлівна Єрко заступник директора з виховної роботи, яка звертає нашу увагу на духовні традиції українців та презентує свою настільну книгу " Закон Божий". На думку Галини Михайлівни, читаючи такі книжки людина стає добрішою та мудрішою, а цього так не вистачає сучасній молоді.

Брунець Валентина Миколаївна вихователь гуртожитку, керівник проекту
" Шляхетна українка" пропонує книгу О.Тарасової "Ляльки обереги". Зі слів Валентини Миколаївни ця книга стала для неї відкриттям: яскрава, цікава, повертає читача до народних традицій, а саме до ляльки мотанки,
вона подарує вам не одну хвилину насолоди, ви зможете своїми руками виготовити традиційну українську ляльку, яка стане оберегом для вас та ваших рідних.


Наталія Михайлівна Івашута вихователь гуртожитку працює у нас не так давно, а перечитала немало книжок з ліцейної бібліотеки і пропонує своїм вихованцям книги: М. Роблеса "Оригамі для всієї сім"ї ", М.Карлесі "Модульне оригамі" та книгу, яка поєднує в собі корисне та приємне, може стати у пригоді людям будь - якого віку, освіти та статі. Компанії, які бажають розваг, діти, які потепають від нудьги, батьки стурбовані вихованням своїх чад можуть скористатися книгою під редакцією Н.Лістеренка "Вікторина для самих розумних. Що? Де? Коли?"

 

Немає коментарів:

Дописати коментар