ВІТАЮ НА БЛОЗІ! Любити дітей – по-материнськи, Виховувати – по-сухомлинськи, Працювати – з креативом, Відпочивати – з позитивом!

неділю, 1 липня 2018 р.

МАЙБУТНЬОМУ АБІТУРІЄНТУ

Шановний випускник!
Тебе, звичайно, хвилює питання: Ким бути? Як знайти головну справу свого життя? Обрати професію потрібно свідомо, враховуючи свої реальні можливості. Куликівський професійний аграрний ліцей – це перша сходинка в твоє майбутнє. Якщо ж ти пройшов її вдало і відчув смак до навчання, на тебе чекають вищі навчальні заклади.

Враховуючи власні інтереси та бажання, ти зможеш знайти у нашому ліцеї заняття до вподоби.
Весь твій час буде проходити в кабінетах спецпредметів та загальноосвітньої підготовки, в просторих виробничих майстернях, добре оснащенихспортивних та тренажерних залах.
Після занять ти зможеш відвідувати читальний зал бібліотеки, будь які із спортивних секцій та гуртків: баскетбол, футбол, настільний теніс, гурток художньої самодіяльності.

У нашому навчальному закладі ти знайдеш друзів, з якими буде легко в навчанні та під час відпочинку, в поїздках та походах, на дискотеках та святкових вечорах. Ти навчишся цінувати справжню дружбу, отримаєш яскраві емоційні враження, які в майбутньому дадуть тобі можливість з гордістю казати: «Я навчався у Куликівському професійному аграрному ліцеї!».

Навчаючись в ліцеї учні отримують стипендію, по закінченню диплом державного зразка.

Немає коментарів:

Дописати коментар