ВІТАЮ НА БЛОЗІ! Любити дітей – по-материнськи, Виховувати – по-сухомлинськи, Працювати – з креативом, Відпочивати – з позитивом!

четвер, 7 лютого 2019 р.

ЦІКАВИЙ РЕПОРТАЖ



6.02.2019р.


Віртуальний колаж-спогад «Духовні скарби нашого краю та моєї родини» (місячник народознавства «Обряди та звичаї мого краю» в рамках творчої майстерні «Шляхетна українка» Валентини Миколаївни Брунець, вихователя гуртожитку Куликівського ПАЛ ) поповнився новим фото з куточка народознавства, яким опікується викладач історії Тамара Степанівна Мороз. Експонати не один рік збирали учні навчального закладу. 
Тут можна роздивитися: горшки, глечики, макітри, дерев’яні ложки,рушники, вишиті картини, веретена, прядки… те з чим кожного дня мали справу наші пращури.

«… традиційна етнокультурна інформація може зберігатися тільки передаючись від прабатьків до батьків, а відтак до дітей та онуків. Потяг до неї і є першоосновою справжнього патріотизму. Звернення до традицій зовсім не означає нехтуванням сьогоденням. Тільки осмисливши минуле, пізнавши витоки своєї культури та історії, можна й чіткіше зрозуміти сьогодення, і уявити майбутнє. «Той, хто не знає свого минулого, - любив повторювати Максим Рильський – не вартий майбутнього.»»До читача
Ілюстрований етнографічний довідник «Українська минувшина»

















На фото Пономаренко Аліна учениця гр.. К-172






Немає коментарів:

Дописати коментар