ВІТАЮ НА БЛОЗІ! Любити дітей – по-материнськи, Виховувати – по-сухомлинськи, Працювати – з креативом, Відпочивати – з позитивом!

пʼятницю, 29 січня 2021 р.

"Хвилина слави" - інноваційна форма виховного заходу, якою поповнили свою скарбничку педагогічної творчості вихователі гуртожитку Валентина Брунець та Софія Бурда. Хвилина слави "Я- Україна!" - заключний захід тижня національної єдності в ліцеї. Сповнений особливими емоційними переживаннями своєї приналежності до України, її мови, культури, традицій захід об’ єднав навколо себе творчих здобувачів освіти та педагогів.
«Балада про трьох сестер» С. Тельнюка та «Легенда про єднання», прочитані на початку заходу заст. директора з НвихР Галиною Єрко та учнем ІІІ-го курсу Олександром Калініченком, стали своєрідним мотиватором до демонстрації своїх здібностей і талантів обдарованою молоддю гуртожитку. У ході заходу звучали тематичні пісні та вірші у виконанні Ірини Українець, Анастасії Лєбєдєвої,Анастасії Фесечко, Анастасії Жигайло, Ігоря Коржа, Володимира Дятла. Свої тематичні творчі доробки презентували юні фотографи, художники та майстрині: Валерій Седень, Світлана Гончарова, Олена Тарасенко , творча майстерня «Шляхетна українка». Відео- звернення до учасників заходу підготував учень ІІ-го курсу Дмитро Черниченко та в онлайн – режимі подарував свою улюблену пісню «Козакуйте , козаки !».
Єдність і свобода – безцінний скарб! Тож нехай допоможе нам Бог , жити в мирі і злагоді та прославляти рідну Україну.









Немає коментарів:

Дописати коментар