ВІТАЮ НА БЛОЗІ! Любити дітей – по-материнськи, Виховувати – по-сухомлинськи, Працювати – з креативом, Відпочивати – з позитивом!

понеділок, 26 березня 2018 р.

Година Землі 2018

24 березня 2018 року в гуртожитку Куликівського професійного аграрного ліцею, у рамках «Клубу вихідного дня», відбулася година спілкування при свічках «Година Землі 2018».
Користуючись електричними приладами, ми часто навіть не помічаємо, на скільки вони стали важливими у нашому житті. Ми вмикаємо світло, комп’ютери, телевізори, холодильники, мікрохвильовки… Але навіть на мить не задумуємося чи зможемо жити без них. Ми звикли до мобільних телефонів і завжди, без зайвих думок, заряджаємо акумулятори, щоб бути у центрі подій з нашими ґаджетами. А в цей час наша планета вже давно втомилася виробляти необмежену кількість напруги у електромережах. І відпочити вона не може ніяк.
Всесвітня кампанія «Година Землі 2018» закликає всіх вимкнути світло на одну годину. Саме це і зробили ліцеїсти у гуртожитку Куликівського ПАЛ. А розмова при свічках стала прекрасною альтернативою.
Бережіть Землю, бережіть себе! Бо ви варті лише найкращого!

Немає коментарів:

Дописати коментар